GEDREVEN ACCOUNTMANAGER | B2B | REGIO WEST EN MIDDEN NEDERLAND

Ben jij een gedreven en klantgerichte accountmanager die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans om te werken bij NETIM BV, een toonaangevend bedrijf in de gereedschaps- en ijzerwarenhandel.

Als accountmanager bij NETIM BV ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van relaties met bestaande en potentiële klanten. Je adviseert over onze producten en diensten, verzorgt product trainingen, maakt offertes en sluit orders af. Daarnaast neem je deel aan demodagen, vak-avonden en beurzen van je klanten.

Je werkt nauw samen met je collega’s van de binnendienst, logistiek en marketing. Met ons CRM systeem beschik je over alle nodige data die je nodig hebt om je klanten makkelijk te kunnen bedienen. Je krijgt van ons een auto, laptop en mobiel van de zaak, zodat je optimaal je werk kunt doen. Je werkt 40 uur per week, met flexibele werktijden.

Wat bieden wij jou nog meer? Een marktconform en passend salaris, een aantrekkelijke bonusregeling, een pensioenplan en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Wat vragen wij van jou? Je hebt minimaal een mbo-diploma, bij voorkeur in een commerciële richting. Je hebt minstens drie jaar ervaring als accountmanager, bij voorkeur in de gereedschaps- en ijzerwarenhandel. Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht, zelfstandig en proactief.

Ben jij de accountmanager die wij zoeken?

Solliciteer dan nu en stuur je cv en motivatiebrief naar werkenbij@netim.nl t.a.v. Dhr. Jean-Marc Tolboom. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

NETIM BV is een dynamisch en groeiend bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in de verkoop van bouwlasers en meetinstrumenten aan professionele klanten in diverse sectoren. Wij leveren kwaliteitsproducten voornamelijk van ons eigen merk LEVELFIX INSTRUMENTS, tegen concurrerende prijzen en met een uitstekende service. Wij hebben een breed assortiment, een grote voorraad en een snelle levering. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in de markt. Wij zijn een informeel en gezellig team, dat samenwerkt om onze klanten tevreden te houden.

Scroll naar boven