Technicus/monteur service center

“met passie voor bouwgerichte meetinstrumenten”

Full-time | 32 - 40 uur

Wie wij zijn

Netim Benelux, met een vestiging in Nederland en een in België. Wij vertegenwoordigen een aantal toonaangevende leveranciers op het gebied van slimme tools voor de bouw in de Benelux, maar hebben ook onze eigen productlijn ontwikkeld: LEVELFIX. We zijn specialist in bouwlasers, lijnlasers en meetinstrumenten. Naast een groot assortiment producten hebben we ook een eigen servicecenter. Vanuit hier bieden wij onze klanten technische ondersteuning en aftersales service.

service-image-web2

Wat ga je doen

Samen met een leuk team van collega’s repareer, kalibreer en onderhoud je bouwlasers en meetinstrumenten van onze klanten. Na een interne opleiding en kennismaking met onze producten zul je zelfstandig aan de slag gaan. Je onderhoudt contact met de klant bij problemen met onze instrumenten en adviseert de verkoop als een instrument niet meer gerepareerd kan worden. Het liefst draai je al een aantal jaren mee op de arbeidsmarkt maar jong talent is natuurlijk ook welkom.

Als technicus weet jij een goede balans te creëren tussen een gezond bedrijf en de tevreden klant. Loopt er een keer iets niet zoals het moet, dan denk jij in mogelijkheden en probeert samen met de klant en de verkoop tot een goede oplossing te komen voor het probleem dat is ontstaan.

Wanneer er instrumenten binnen komen met onduidelijke klachten dan komt als vanzelf de analist in je los. Je denkt mee, je analyseert en komt zo tot een passende oplossing voor het probleem.

Jouw rol beperkt zich niet alleen tot het repareren. Als technicus leer je bij ons veel over de werking en techniek van de bouwlasers en meetinstrumenten. Met de kennis die je in de service werkplaats opdoet kun je meedenken en adviseren in het verbeteren van onze producten en in de ontwikkeling van nieuwe producten.

Lijkt het je leuk om lekker actief met handen en hoofd bezig te gaan en dit binnen een goede werksfeer met ruimte voor een grap en waar je de vrijheid krijgt om je werk naar eigen inzicht in te delen. Past dit bij jou?

En heb jij:

· MBO afgerond in een (elektro)technische richting
· Gezonde technische skills
· Interesse voor techniek en onze producten
· Altijd goede ideeën

Dan zijn wij ook razend benieuwd naar jou.

Solliciteren?

Stuur een e-mail met CV en motivatie naar werkenbij@netim.nl

of neem direct contact op met:

Martijn Kerkdijk
0524-563000

pand-netim3
Scroll naar boven