NETIM SERVICE CENTER

Een laser is een instrument waarmee u snel en nauwkeurig kunt werken. Hiermee kunt u veel tijd besparen. Het is een hoogwaardig en nauwkeurig instrument. Het is daarom van groot belang dat u op uw instrument kunt vertrouwen. Daarom moet u dit meetinstrument zorgvuldig behandelen. Om er zeker van te zijn dat u met de juiste waarde meet en werkt, adviseren wij uw instrument elk jaar te laten controleren op de juiste werking.

NETIM BV beschikt over een servicewerkplaats in Gramsbergen (NL) en Erpe-Mere (BE). In deze werkplaatsen, voorzien met de modernste technieken, worden uw instrumenten zeer nauwkeurig en deskundig gerepareerd en gekalibreerd. Wij weten dat de gebruiker zijn instrument slecht kan missen en daarom zorgen wij ervoor dat u uw instrument weer snel terug heeft. Mocht het door omstandigheden wat langer duren, dan bieden wij u een passende oplossing aan. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat alle merken lasers en instrumenten te repareren en kalibreren.

Laat uw instrument afhalen

LET OP! DEZE SERVICE IS ALLEEN VOOR ONZE DEALERS. EINDGEBRUIKER? NEEM CONTACT OP MET UW VERKOPER!

Kunnen wij u verder nog helpen?

Garantie registeren

Garantieregistratie

Registreer uw LEVELFIX instrument voor een verlengde garantie van 4 jaar

Downloads

Downloadcenter

Zoekt u een afbeeldingen, brochure of handleidingen? 

Over Netim Benelux

Onze passie? bouwlasers en meetinstrumenten.

Met meer dan 25 jaar ervaring zijn we een betrouwbare specialist in bouwlasers en meetinstrumenten. Met kennis van producten ondersteunen wij onze dealers zodat klanten de juiste keuze kunnen maken.

Onze producten zijn van een  hoge kwaliteit en zijn toonaangevend in de markt met de beste service en uitstekende garantie.

Vanuit onze vestiging in Nederland en België zijn we actief in de BeNeLux

 

Scroll naar boven